Vastgoeddata Nederland
Ontwikkeling
Woonruimte
Terug

Afgelopen week, tijdens Provada, is door Monoma en Rosewood Real Estate op de Provada een beheerovereenkomst getekend voor het naar Cotton Student Housing te transformeren gebouw in Rijswijk.

Studentenhuisvesting
Het leegstaande kantoorpand, eerder al door Monoma beveiligd, zal na de transformatie ruimte bieden aan 132 studentenwoningen. Iets dat naadloos aansluit bij het streven van de gemeente om ruimte te bieden aan tenminste 300 extra studenten in het gebied dat op steenworp afstand ligt van de Hogeschool en Universiteit.

Monoma zal voor een periode van tenminste 10 jaar het beheer van ‘Cotton’ op zich nemen. De overeenkomst omvat een breed scala aan diensten, zoals het technisch en commercieel management. Ook plaatst Monoma een huismeester op locatie.

Beide partijen zijn overtuigd dat met dit project niet alleen extra woonruimte wordt gecreëerd voor studenten, maar dat dit ook een positieve impact zal hebben op de directe omgeving.

Betrokken organisaties Mosaic World Rosewood Group
Bron Mosaic World
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Monoma en B-Right Urban Living transformeren kantoorgebouw tot tijdelijke woonruimte voor opvang Oekraïense vluchtelingen in Amsterdam
Bouw wooncomplex Up North in Amsterdam Noord officieel gestart
Mosaic World, ZIG en iqbi bundelen krachten voor duurzaam bewustzijn