Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Horeca
Winkelruimte
Terug

Nieuwe winkeliers en verlengde contracten, na jaren van gedeeltelijke leegstand verwacht Winkelcentrum Kastelenplein in Eindhoven na de zomer weer terug te zitten op 100% bezetting. Onlangs heeft eigenaar Mosaic World, Filipijns eethuis Kabayan Dreamfloat en bakkerij Mad Batter mogen verwelkomen als nieuwe huurders, en hebben enkele zittende huurders hun contracten verlengd.

Filipijns eethuis Kabayan Dreamflout heeft de deuren inmiddels geopend, terwijl Mad Batter binnenkort haar activiteiten gaat voortzetten vanuit een winkelruimte in het Kastelenplein.

Naast deze nieuwe huurders hebben Namaste India Supermarket, een van de grootste Indiase supermarkten in Eindhoven, en Traditions Kapperscollege hun huurcontract verlengt waardoor ook deze huurders in ieder geval de komende twee jaar in het winkelcentrum aanwezig zullen zijn.

In afwachting van de ontwikkelingsplannen voor het Kastelenplein is eigenaar Mosaic World blij met deze nieuwe huurders en het langere verblijf enkele zittende huurders. “We zien dat winkelcentra in heel Nederland te maken hebben met toenemende leegstaand. We zijn dat ook erg blij dat wij met de toevoeging van deze nieuwe winkeliers het winkelcentrum levendig en aantrekkelijk kunnen houden, voor omwonenden maar ook de zittende winkeliers,“ aldus Patrick Dillen, Directeur Property Management Mosaic World. “Bovendien zijn we voor twee van de drie nog beschikbare winkelruimtes in het winkelcentrum in vergaande onderhandelingen met nieuwe huurders. En zijn we met de gemeente Eindhoven in gesprek om een winkelruimte als informatiecentrum en inlooplocatie te gaan gebruiken voor de participatie en herontwikkeling van het Kastelenplein.”

Betrokken pand Kastelenplein 81, 5653LR, Eindhoven
Betrokken organisaties Gemeente Eindhoven Mosaic World
Bron Mosaic World
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Monoma en Rosewood Real Estate tekenen beheerovereenkomst Cotton Student Village Rijswijk
Vergunning verleend; B-Right Urban Living start met bouw van 2.400 m2 kantoor en 75 huurwoningen in Eindhoven
Monoma en B-Right Urban Living transformeren kantoorgebouw tot tijdelijke woonruimte voor opvang Oekraïense vluchtelingen in Amsterdam