Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Winkelruimte
Terug

Stadshart Amstelveen maakt vandaag de eerste winkelopening van internationale kledingretailer UNIQLO in een shopping mall in Nederland bekend. De nieuwe winkel zal naar verwachting in de lente/zomer 2025 de eerste klanten begroeten. Met een totale verkoopoppervlakte van ruim 970 vierkante meter, verdeeld over 2 verdiepingen, biedt de nieuwe winkelruimte aan de dames-, heren- en kindercollectie.

‘Wij zijn enorm trots dat wij het eerste winkelcentrum in Nederland zijn dat UNIQLO mag verwelkomen. De komst van een van de meest vooraanstaande en gewilde fashion merken met een winkel van 970 m2 is een duidelijk signaal voor de aantrekkelijkheid van Stadshart Amstelveen en de visie van URW op de toekomst van retail,’ aldus Jurn Hoeksema, Chief Operating Officer van Northern Europe Unibail-Rodamco-Westfield.

‘We zijn verheugd om onze aanwezigheid in Nederland zo snel uit te breiden na onze recente openingen met de aankondiging van onze vijfde locatie. We kijken ernaar uit LifeWear, kleding gemaakt op basis van onze Japanse waarden van kwaliteit, eenvoud en een lange levensduur, te introduceren aan een breder publiek in Nederland, om zo te verbinden met nieuwe communities. Na de succesvolle openingen van twee nieuwe winkels in prominente gebieden, kijken we ernaar uit om onze aanwezigheid in Nederland uit te breiden door de opening van onze eerste winkel in een winkelcentrum, Stadshart Amstelveen, dat een belangrijke uitbreiding ondergaat,’ aldus Kaman Leung, Chief Operating Officer van UNIQLO Benelux.

Betrokken pand Rembrandtweg 6, 1181GW, Amstelveen
Betrokken organisatie Unibail-Rodamco-Westfield
Bron Unibail-Rodamco-Westfield
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Stadshart Amstelveen verwelkomt Sports World, Intertoys en Primera
25 jaar Stadshart Amstelveen: Een mijlpaal in winkelen, eten en genieten
‘Stenen’ voor de uitbreiding en renovatie Rembrandthof gelegd