Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

Bouwinvest Real Estate Investors B.V. heeft de volledige kantoorruimte aan de Arthur van Schendelstraat 500-600 in Utrecht verhuurd. De laatste drie huurders die zijn ingetrokken zijn Stichting Milieu Centraal, Trubendorffer en Ambient Advies B.V.

Het kantoorgebouw, dat een centrale plek inneemt in Utrecht, biedt een totaal van circa 12.561m² aan v.v.o. kantoorruimte. Stichting Milieu Centraal, een organisatie gericht op duurzaamheid en milieubewustzijn, heeft 446 m² van het kantoorgebouw gehuurd. Trubendorffer, een instelling voor ambulante zorg, neemt 355 m² in gebruik en Ambient Advies B.V., een adviesbureau gespecialiseerd in milieukwesties, huurt circa 200 m². Met een huurtermijn van 5 jaar en de optie om deze met nog eens 5 jaar te verlengen, tonen deze organisaties hun toewijding aan een langdurige aanwezigheid op deze locatie. Hiermee is dit duurzame kantoorgebouw volledig verhuurd, voornamelijk aan huurders die de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel hebben staan.

CBRE Nederland trad op namens de verhuurder, Bouwinvest Real Estate Investors B.V., in collegiale samenwerking met Zadelhoff Vastgoedadviseurs. Stichting Milieu Centraal werd tijdens de transactie ondersteund door Comma Vastgoed. Zowel Ambient Advies B.V. en Trubendorffer werden niet begeleid.

Betrokken pand Arthur van Schendelstraat 500, 3511MH, Utrecht
Betrokken organisaties Bouwinvest CBRE Comma Vastgoed Zadelhoff Vastgoedadviseurs
Bron CBRE
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Spring Real Estate adviseert bij de verlenging van ca. 456 m² kantoorruimte in Utrecht
Stoov huurt kantoorruimte in Nieuwe Vaart, Utrecht
Nederlandse winkelportefeuille geherfinancierd door BGO