Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Kantoorruimte
Terug

Nieuwe huurder Semrush B.V., aanbieder van SaaS (Software as a Service), advies en ondersteuning van (online) marketing van bedrijven, verhuist naar kantoorruimte in het hart van de Zuidas; Atrium Amsterdam. De huurovereenkomst met Atrium South Tower B.V. omvat circa 1.500 m2 aan kantoorruimte.

“Semrush is een toonaangevend platform voor online zichtbaarheidsmanagement dat zich inzet om bedrijven te ondersteunen in hun groeiproces. We zijn verheugd om onze wereldwijde aanwezigheid verder uit te breiden”, zegt Steve Owens, VP of Operations bij Semrush. “Amsterdam fungeert als belangrijk centrum voor productontwikkeling en engineering binnen Semrush, en we zijn trots dat wij door middel van onze samenwerking met vastgoedpartners een hoogwaardige werkomgeving kunnen creëren voor ons team.”

Atrium Amsterdam bestaat uit 3 delen; het hoofdgebouw, dat in 1972 gebouwd is, en de North en South Towers, de nieuwbouwtorens. Het hoofdgebouw heeft in 2018 een verduurzamingslag ondergaan waardoor het kantoor nu een BREAAM ‘Very Good’ certificering heeft. De North en South Towers hebben een BREAAM ‘Excellent’ certificering. Dit hoogwaardige kantoorgebouw biedt vele faciliteiten aan, zowel binnen het kantoor als in de omgeving. Zo kun je als huurder gebruik maken van meerdere vergaderruimtes, het restaurant, stomerij, en zelfs een sportschool. In het zakencentrum van Amsterdam, de Zuidas, bevinden zich bovendien verscheidene horecagelegenheden en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of de fiets.

Caroline van Duren, Senior Consultant Occupier Solutions bij Savills in Nederland, zegt: “Workthere, dochteronderneming van Savills gespecialiseerd in flexibele kantoorruimte, heeft Semrush B.V. eerder bijgestaan in de zoektocht naar flex-kantoorruimte in Amsterdam. De recente groei van Semrush B.V. heeft het bedrijf doen beslissen om op zoek te gaan naar een grotere, conventionele kantoorruimte. Door de goed opgebouwde relatie via Workthere, hebben wij met Savills Semrush B.V. wederom succesvol kunnen adviseren in de zoektocht naar geschikte huisvesting.”

Savills adviseerde Semrush B.V. in het vinden van geschikte kantoorruimte. Cushman & Wakefield stond verhuurder bij in collegiale samenwerking met CBRE & JLL. Sienna Real Estate Netherlands B.V. is verantwoordelijk voor het management van het Atrium Amsterdam.

Betrokken pand Strawinskylaan 3001, 1077ZX, Amsterdam
Betrokken organisaties Amundi Real Estate CBRE Cushman & Wakefield JLL Savills Sienna Real Estate
Bron Savills
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Being en COD verhuren 2.600 m2 in kantorencomplex Max & Moore in Amsterdam-Noord
Van Stapele Koekmakerij huurt nieuwe winkelruimte in Amsterdam
USG People huurt kantoorruimte in kantorencomplex Galgenwaard in Utrecht