Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Kantoorruimte
Terug

Het kantoorgebouw is zichtbaar gelegen langs de A15 op een perceel eigen grond van 6.005 m². Het pand is in zijn geheel langjarig verhuurd aan o.a. IV Group en de Cyber Defense Group. Het totaal verhuurbare metrage bedraagt 5.873 m² kantoorruimte met 118 parkeerplaatsen.

Verkoper is Opportunity Vastgoed. De Mik Real Estate Partners (commercieel) en CMS (juridisch) hebben de transactie namens verkoper tot stand gebracht. Juridisch adviseur van koper was Notariskantoor Louwerens & Jaquet.

Flexx Investments B.V. investeert in uiteenlopende projecten en streeft naar een gezonde spreiding: vastgoed met huurders in verschillende bedrijfstakken. Van zorglocaties tot logistieke panden en kantoorgebouwen. "Zo minimaliseren we de invloed van conjunctuurschommelingen. Bij elke aankoop zijn we bovendien behoorlijk kritisch. We geven de voorkeur aan panden die naar verwachting langdurig in een behoefte zullen voorzien. Panden in economisch actieve regio’s".

Opportunity Vastgoed B.V, is een private vastgoedonderneming gevestigd in Amsterdam en richt zich op investeren, beleggen en herontwikkelen, alsmede het asset management van commercieel vastgoed in Nederland. De focus van Opportunity Vastgoed is het optimaliseren van de bestaande vastgoedportefeuille evenals verwerving van nieuw kwalitatief hoogwaardig vastgoed in met name de Randstad regio. "Samen met onze dochtermaatschappijen investeert Opportunity Vastgoed B.V. in commercieel en residentieel vastgoed. De huidige portefeuille is volledig opgebouwd uit commercieel vastgoed en woningen in Nederland. Het zwaartepunt ligt in de Randstad."

Betrokken pand Trapezium 300-340, 3364DL, Sliedrecht
Betrokken organisaties De Mik Real Estate Partners Flexx Investments Opportunity Vastgoed
Bron De Mik Real Estate Partners
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Locatie Basic Fit aan de Ter Steeghe Ring 47 te Zwijndrecht verkocht
BPI Vastgoed koopt Donk 1 te Barendrecht
Hunter Douglas Europe huurt kantoorruimte in kantoorgebouw Five55