Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Kantoorruimte
Terug

Onlangs heeft BPI Vastgoed het kantoorgebouw gelegen op een perceel van 5.310 m² gekocht. Het object bestaat uit circa 3.633 m² v.v.o. kantoorruimte in combinatie met 81 parkeerplaatsen. In het gebouw is o.a. een KPN XL winkel gevestigd.
Verkoper is Harbert European Real Estate Fund V, in partnerschap met QUAN Investors. De Mik Real Estate Partners en QB management hebben de transacties tot stand gebracht namens de verkoper, met de juridische advisering van Greenberg Traurig. De verhuur van de beschikbare kantoren zal De Mik Real Estate Partners namens de nieuwe eigenaar ter hand nemen.

BPI Vastgoed ontwikkelt zowel voor eigen rekening en risico als ook voor derden. "Wij bouwen continu aan een gezonde vastgoedbeleggingsportefeuille. Bij de selectie van projecten hanteren wij strenge criteria met betrekking tot kwaliteit, duurzaamheid en rentabiliteit. Door korte lijnen kunnen wij snel handelen."
QUAN Investors, een Amsterdamse investment- en asset manager, is de initiatiefnemer en manager van, en (co-)investeerder in, Nederlands commercieel vastgoed, waarbij zij diverse private beleggers als ook internationale fondsmanagers als partners in betrekt. Hierbij worden verschillende portefeuilles opgebouwd in de sectoren kantoren, industrieel, maatschappelijk, leisure en mixed use vastgoed.
De uitvoering van het commerciële vastgoedmanagement is door QUAN ondergebracht bij “QB Management”, welke organisatie ook het vastgoed (asset) management in opdracht uitvoert voor derde beleggers en asset managers, o.a. de Amsterdamse vastgoedontwikkelaar en-belegger Boelens de Gruyter.

Harbert Management Corporation is een Amerikaans-Engelse belegger en institutionele fondsmanager, die met haar 5e Harbert European Real Estate Fund (“HEREF V”) een substantieel deel van het fondsvermogen belegt in Nederlandse kantoren, bedrijfsvastgoed en winkelcentra.

Betrokken pand Donk 1, 2991LE, Barendrecht
Betrokken organisaties BPI Vastgoed De Mik Real Estate Partners Greenberg Traurig Harbert European Real Estate Fund V QB Management Quan Real Estate Investors
Bron De Mik Real Estate Partners
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Loef Beheer & Projecten ontwikkelt en verhuurt ruim 930 m² nieuwbouw bedrijfsruimte in de Spaanse Polder
Wilson Clinics gaat zich vestigen aan het Rhijnspoor 255 in Capelle aan den IJssel
Merkle huurt aan het Vasteland 10-40 Rotterdam, CANDID verlengt de huur