Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Logistiek vastgoed
Terug

Heylen Warehouses is verheugd de ondertekening aan te kondigen van een lange termijn huurovereenkomst met GXO Logistics, een wereldwijde leider in supply chain oplossingen. GXO zal 64.000 m² premium logistieke ruimte huren op de T-Port North Logistic Campus 21, gelegen op het XL Businesspark in Almelo.

T-Port North biedt GXO een toplocatie om hun activiteiten te optimaliseren, met uitzonderlijke toegankelijkheid en ultramoderne faciliteiten. Als toonaangevend logistiek knooppunt is de campus gebouwd volgens de hoogste normen op het gebied van efficiëntie, duurzaamheid en flexibiliteit, waardoor huurders verzekerd zijn van de ideale omstandigheden voor groei en succes.

Deze samenwerking onderstreept de toewijding van Heylen Warehouses aan het leveren van logistieke faciliteiten van topniveau, terwijl de samenwerking met GXO een cruciale rol speelt in het realiseren van de langetermijnvisie van T-Port Logistic Campus als een belangrijk knooppunt voor regionale en internationale logistiek.

“We zijn verheugd om GXO te verwelkomen in T-Port North”, zegt Nick Oude Aarninkhof, Business Development Manager bij Heylen Warehouses. “Hun beslissing om zich hier te vestigen onderstreept de strategische voordelen van deze locatie, evenals GXO's vertrouwen in Heylen Warehouses als partner voor de lange termijn. We kijken ernaar uit om hun groei en succes in de komende jaren te ondersteunen.”

Voor GXO is deze nieuwe huurovereenkomst een nieuwe mijlpaal in hun inspanningen om hun Europese aanwezigheid uit te breiden en hun logistieke mogelijkheden te verbeteren.

Deze huurovereenkomst markeert de voltooiing van de beschikbare ruimte in T-Port North, met een volledige bezetting van 120.000 m². De oplevering van dit gebouw aan GXO vertegenwoordigt voorlopig de laatste fase van Heylen Warehouses' ontwikkeling op XL Businesspark. Sinds de start van het project in 2017 is meer dan 240.000 m² industriële en logistieke ruimte succesvol ontwikkeld en verhuurd.

Betrokken pand Columbus 21, 7609RM, Almelo
Betrokken organisatie Heylen Warehouses
Bron Heylen Warehouses
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Heylen Warehouses tekent huurovereenkomst met VDL Enabling Technologies Group in Almelo
Heylen Warehouses rondt tweede transactie af met BTS Logistics
Nieuw distributiecentrum voor Damen Shipyards