Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Logistiek vastgoed
Terug

Heylen Warehouses, een toonaangevende lange termijn investeerder in state-of-the-art logistiek en licht-industrieel vastgoed is verheugd de succesvolle ondertekening van een huurovereenkomst met het gerenommeerde VDL Enabling Technologies Group (ETG) Almelo aan te kondigen. In het kader van deze strategische samenwerking huurt VDL 3 magazijnunits van in totaal 43.100 m² op onze T- Port North Campus, gelegen op het dynamische XL Businesspark in de gemeente Almelo.

VDL ETG Almelo
VDL ETG Almelo, één van de 100 werkmaatschappijen van de VDL Groep, gaat in haar nieuwe vestiging naast logistiek en warehousing ook activiteiten als lastechnieken, plaatbewerking en lasersnijden uitvoeren. Op deze manier zet onze nieuwe huurder zich in om de lokale economie te ondersteunen en werkgelegenheid voor technisch geschoolde werknemers in Almelo te behouden. Met de nieuwe samenwerking brengt VDL ETG haar expertise en ervaring naar onze T-Port North Campus, waar een levendige gemeenschap van (inter)nationale bedrijven en professionals zich inzet om de grenzen van de industrie te verleggen.

Kenmerken
Naast de hoge standaard technische specificaties van Heylen Warehouses is het magazijn voorzien van extra hoogwaardige isolatie om een prettige werkomgeving voor medewerkers te creëren en tevens de energiekosten van VDL te verlagen.
De nieuwe faciliteit is gelegen op het XL Businesspark in Almelo, een unieke AAA-locatie aan de A35 met multimodale vervoersstromen.

Kracht door samenwerking
"We zijn verheugd VDL ETG te verwelkomen op onze T-Port North Campus", zegt Jordy Grundel, Business Development Manager bij Heylen Warehouses. "VDL's slogan "Kracht door samenwerking" vat VDL's waarden en ethos perfect samen en sluit naadloos aan bij Heylen's principes en visie. Deze samenwerking belooft een dynamische en voorspoedige toekomst voor beide organisaties."

Sander Verschoor, CEO van VDL ETG Almelo, toonde zich net zo enthousiast:
"Om aan de explosief stijgende marktvraag te kunnen voldoen, hadden we dringend behoefte aan een aanzienlijke uitbreiding van ons productiegebied. Daarom is het handig om die groei in de directe omgeving van onze hoofdlocatie te realiseren. De T-Port North Campus bood ons de juiste mogelijkheden op het juiste moment."

Betrokken pand Columbus 12, 7609RM, Almelo
Betrokken organisatie Heylen Warehouses
Bron Heylen Warehouses
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Heylen Warehouses en GXO Logistics tekenen langjarige huurovereenkomst voor 64.000 m² op T-Port North Logistic Campus 21 in Almelo
Heylen Warehouses rondt tweede transactie af met BTS Logistics
P3 Logistic Parks verwelkomt Ivy Technology als eerste huurder in nieuw distributiecentrum in Amstelveen