Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Kantoorruimte
Terug

Tensing heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 1.100 m² kantoorruimte op de veertiende verdieping van het volledig gerenoveerde multi-tenant gebouw ‘W1’ aan de Winthontlaan 1 in Utrecht. Door de uitstekende voorzieningen en strategische ligging is er voor deze locatie gekozen.

Het ‘W1’ gebouw is gelegen op een premium locatie in de stadswijk Merwede en bestaat uit 35.000 m² vloeroppervlak verdeeld over 15 verdiepingen. Het gebouw biedt een breed scala aan voorzieningen zoals een moderne ontmoetingsplaats op de begane grond, receptie met koffiebar, lunch-restaurant, gemeenschappelijke meeting rooms en groot auditorium.

Tensing is een organisatieadviesbureau dat zich richt op data en geografische vraagstukken. De nieuwe locatie geeft een goed antwoord voor een kwalitatieve, inspirerende en goed bereikbare uitvalsbasis waar medewerkers, klanten, kandidaten en partners (zoals universiteiten en andere technologiebedrijven) straks welkom zijn.

CBRE B.V. begeleidde de transactie namens de verhuurder Propertize B.V. Tensing werd begeleid door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V.

Betrokken pand Winthontlaan 1, 3526KV, Utrecht
Betrokken organisaties Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting CBRE Propertize
Bron CBRE
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

OneXillium huurt bedrijfsgebouw gelegen aan de Molensteijn 1-5 te De Meern
Keyence International nieuwe huurder SECOYA Utrecht
Bryant Park Maxima verkoopt kantoorgebouw van ca. 13.500 m² op kantorenpark IJsseloord II in Arnhem