Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
Keyence International nieuwe huurder SECOYA Utrecht
9 november 2023
Kantorencomplex Secoya aan de Papendorpseweg 91-99 in Utrecht

Keyence International, een wereldwijd technologiebedrijf gespecialiseerd in geavanceerde automatiserings- en inspectieoplossingen, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met MN Dutch Real Estate voor de huur van circa 700 m2 kantoorruimte in kantorencomplex SECOYA aan de Papendorpseweg 91-99 in Utrecht.

Kantorencomplex SECOYA is gelegen op het kantorenpark Papendorp en bestaat uit 5 gebouwen. Keyence International heeft voor de locatie gekozen door de strategische ligging, internationale allure en het duurzaamheidsniveau van het gebouw. Het gebouw is gelegen op een zichtlocatie te midden van diverse uitvalswegen en biedt een breed scala aan voorzieningen, zoals een gezamenlijk restaurant, wekelijkse bootcamp, vergadercentrum en professionele kantoorruimtes die een gezonde werkomgeving, samenwerking en interactie stimuleren.

Keyence International werd tijdens de transactie geadviseerd door CBRE. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. begeleidde de transactie namens MN Real Estate, in collegiale samenwerking met JLL.

Betrokken pand Papendorpseweg 91-99, 3528BJ, Utrecht
Betrokken organisaties Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting CBRE JLL MN DRE
Bron CBRE
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Bryant Park Maxima verkoopt kantoorgebouw van ca. 13.500 m² op kantorenpark IJsseloord II in Arnhem
BDR Thermea Group rents office space at Crossover building in Amsterdam
M7 verkoopt kantoorgebouw in Groningen aan particuliere belegger