Vastgoeddata Nederland
Algemeen
Terug

Christie’s International Real Estate | R365 sluit een samenwerking met Aelmans Woningmakelaars BV, onderdeel van de Aelmans Adviesgroep. Aelmans is daarmee exclusieve partner in de Provincie Limburg. De Aelmans Adviesgroep is een toonaangevende adviesorganisatie met ruim 200 medewerkers. Met meer dan 50 makelaars en vastgoedspecialisten helpt zij al 35 jaar haar cliënten bij het realiseren van hun (woon)dromen. Dat doet Aelmans in alle prijssegmenten en de mooiste regio’s van Limburg: van het Limburgse Heuvelland en het historische Maastricht tot het natuurrijke Peel en Maas.

De makelaars en taxateurs van Aelmans kennen hun werkomgeving goed en hebben uitstekende kennis van de lokale vastgoedmarkt. De Aelmans NVM-Makelaars, NVR-rentmeesters, taxateurs, juridische specialisten en onteigeningsdeskundigen begeleiden een groot aantal cliënten bij, onder andere, de aan- en verkoop van vastgoed.

De exclusieve samenwerking met Christie’s International Real Estate | R365 biedt Aelmans Woningmakelaars vanaf nu ook toegang tot het landelijke én het internationale netwerk van Christie’s met meer dan 10 kantoren in Nederland en 1.350 vestigingen in 51 landen, waaraan 35.000 makelaars verbonden zijn. Van historische gebouwen en statige monumenten tot complete boerderijen, unieke landhuizen, kastelen en eeuwenoude landgoederen tot de allermooiste nieuwbouwprojecten.

De makelaars van Aelmans werken nauw samen met collega’s van de Aelmans Adviesgroep op het gebied van omgeving, milieu, financiering, agro en bouw. Vanuit elf vestigingen in Zuid Nederland bieden zij oplossingen die aan alle behoeften van de klant voldoen. Klanten kunnen dus rekenen op de juiste expertise voor hun projecten.

Christie’s is internationaal en in Nederland marktleider in het topsegment van de woningmarkt. De Nederlandse verkoopportefeuille van Christie’s is meer dan een miljard euro groot en onderverdeeld in 60% bestaande woningen en 40% exclusieve nieuwbouwprojecten.

Betrokken organisaties Aelmans Adviesgroep R365 Christie’s International Real Estate
Bron R365 Christie’s International Real Estate
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Verhagen Groep sluit aan bij Aelmans Adviesgroep
Correct Monnereau koopt bedrijfspand van ca. 1.700 m² in Doetinchem
Kantoorgebouw Autumn gelegen aan de Overschiestraat 184 te Amsterdam volledig verhuurd