Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

LycaMobile heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten met verhuurder SynVest Dutch Real Estate in het kantoorgebouw, gelegen aan de Paasheuvelweg 20 te Amsterdam. De overeenkomst omvat circa 363 m² v.v.o. kantoorruimte en circa 350 m² v.v.o. bedrijfsruimte, van bovengenoemd kantoorgebouw. Het kantoorgebouw is gelegen aan de zuidkant van het ‘Amsterdam Life Science District‘ (voorheen Amstel III). Dit gebied, tegenover het VUmc ziekenhuis AMC, is de afgelopen jaren getransformeerd naar een levendige woon & werk omgeving mede vanwege de komst van appartementen, laboratoria & kantoren, sportscholen, supermarkten en horeca.

LycaMobile is een internationale Mobile Virtual Network Operator (MVNO) die in 22 landen voordelige data- en telefoniediensten aanbiedt aan 16 miljoen klanten. LycaMobile heeft als missie om vrienden en familie wereldwijd te verbinden. Opgericht in 2006, blijft LycaMobile snel groeien en breidt het zijn aanbod uit om mensen wereldwijd te ondersteunen bij het onderhouden van contact.

De belangen van de eigenaar - Synvest Dutch Real Estate - werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomsten behartigd door TREC in collegiale samenwerking met Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten.

Betrokken pand Paasheuvelweg 20 A, 1105BJ, Amsterdam
Betrokken organisaties lyca SynVest Dutch RealEstate Fund TREC (Trinity Real Estate Company) Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten
Bron TREC (Trinity Real Estate Company)
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

SynVest Dutch RealEstate Fund koopt bedrijfsruimte in Barendrecht
Kroonenberg Groep verhuurt kantoorruimte Apollolaan 171 aan Buma Algera Notariaat
Sungrow Benelux B.V. huurt kantoorruimte in De Henri