Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Buma Algera Notariaat voor een langjarige huurovereenkomst voor kantoorruimte aan Apollolaan 171 te Amsterdam. Het gehuurde betreft een ruimte van 443 m² op de begane grond. Het contract gaat 1 december 2024 in. Buma Algera Notariaat heeft jarenlang ervaring in het notariaat opgebouwd en heeft zich een goede naam en een uitstekende positie verworven binnen de Amsterdamse notariële markt met het vastgoed in al zijn facetten als specialisme.

Apollolaan 171 is het nieuwste state-of-the-art kantoorgebouw van Amsterdam. Het kantoorgebouw werd in opdracht van Kroonenberg Groep ontworpen door OMA / David Gianotten. Het resultaat is een eigentijds kantoor wat impact geeft aan de hele buurt. In totaal is er 6.600 m² kantoorruimte gerealiseerd die in deelverhuur wordt aangeboden. Kantoorruimten zijn te huur vanaf 170 m², ondermeer binnen het nieuwst concept: Unitz Premium. Deze high-end turn-key kantoorruimtes beschikken over gedeelde faciliteiten zoals o.a. vergaderruimtes, overlegplekken en een moderne lunchruimte. Elk detail is zorgvuldig uitgewerkt om een werkruimte te creëren die zowel stijlvol als functioneel is.

Kroonenberg Groep wordt bij de verhuur van Apollolaan 171 geadviseerd door CBRE, Van Dijk & Ten Cate en Van Gool Elburg. Buma Algera Notariaat werd bijgestaan door P van den Bosch Real Estate Partners.

Betrokken pand Apollolaan 171, 1077 AS, Amsterdam
Betrokken organisaties CBRE Kroonenberg Groep P van den Bosch Bedrijfsmakelaars Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten
Bron Kroonenberg Groep
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Kroonenberg Groep verhuurt kantoorruimte Apollolaan 171 aan Avedon en Axeco
Bryant Park Maxima verkoopt kantoorgebouw van ca. 13.500 m² op kantorenpark IJsseloord II in Arnhem
Union Investment verhuurt circa 742 m2 kantoorruimte in de ITO Tower in Amsterdam