Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

HEMA heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst afgesloten in kantoorgebouw The One in Amsterdam. The One is gelegen op de NDSM-werf, direct aan het IJ in Amsterdam Noord aan de NDSM-Straat 10. Het gehuurde metrage betreft in totaal ca. 16.000 m 2 (v.v.o.), waarvan ca. 15.000 m 2 kantoorruimte en parkeren (begane grond t/m de 5 e verdieping) en een HEMA-winkel gelegen op de begane grond.

Na een grondige marktinventarisatie heeft HEMA gekozen voor de efficiënte bezetting van het gebouw The One. Voor de verhuur zijn de topverdiepingen 6 en 7, na renovatie door verhuurder, beschikbaar voor verhuur. Deze zijn voorzien van een eigen entree, een wijds uitzicht over het IJ en het Kraanspoor en kunnen worden voorzien van een exclusief terras. Het opleveringsniveau van deze verdiepingen zal in lijn zijn met de creatieve uitstraling van de NDSM-werf en aansluiten bij de wens van de gebruikers in dit gebied.

FIRST Real Estate heeft eigenaar MMZ Properties Adam One B.V. en Red-O Assetmanagement commercieel geadviseerd in het gehele proces. HEMA werd commercieel geadviseerd door Van Dijk en Ten Cate Vastgoedadviseurs.

Betrokken pand Kraanspoor 37, 1033SC, Amsterdam
Betrokken organisaties HEMA MMZ Properties Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs
Bron Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Cocon Vastgoed koopt bedrijfspand aan de Generaal Vetterstraat 57-65 te Amsterdam
Spring Real Estate heeft geadviseerd bij de verkoop van 154 m² v.v.o. winkelruimte in Hengelo (Gelderland)
Havengebouw, Ruijterkade 7 te Amsterdam