Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Opslagruimte
Terug

Als onderdeel van de afwikkeling van het faillissement heeft BOXX middels drie van haar vastgoedvennootschappen, op 1 oktober jl. verkopen tot stand gebracht in Zoetermeer, Almere en Amersfoort. Curator van BOXX is Certa Legal. TREE Asset Management, middels partners Ad Noordzij en Erik Troost, hebben in de verkopen de hypotheekhouder commercieel en financieel geadviseerd.

Koper van de Platinastraat 47 te Zoetermeer is de combinatie Minerva Development – Storage Share. Sinds de doorstart eind juni, is Storage Share reeds operator/beheerder van het self storage pand en is per 1 oktober eigenaar geworden tezamen met Minerva. Zij zullen de bestaande huurders servicen en de locatie verder optimaliseren middels afbouw met meer units voor de particuliere en MKB verhuur.

Locaties Beeldschermweg 4 te Amersfoort en de Omroepweg 1 te Almere zijn tezamen verkocht aan een particuliere koper. In Amersfoort worden de resterende self storage boxen uitgefaseerd en overgebracht naar een locatie van Storage Share. De roerende zaken garageboxen op het terrein zijn allen verkocht en deels reeds afgevoerd.

De opbrengsten van de verkopen komen tegoed aan de certificaathouders. De recovery (op hoofdsom en opgelopen rente) uitgedrukt in percentage van de hoofdsom varieert per individuele verkoop tussen ca. 80% en 105%.

Betrokken panden Beeldschermweg 4, 3821AH, Amersfoort Omroepweg 1, 1324KT, Almere Platinastraat 47, 2718SZ, Zoetermeer
Betrokken organisaties Boxx Opslagdiensten Minerva Development Storage Share TREE Real Estate
Bron TREE Real Estate
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Kader Group B.V. vestigt zich in kantoorgebouw 'Eclipse'
Opslagbedrijf Storage Share neemt failliete concurrent Boxx over
Nieuwe locatie Storage Share in Heerjansdam