Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

Kader Group B.V. heeft onlangs een langjarige, turn-key huurovereenkomst getekend voor de huur van in totaal circa 270 m² kantoor-/trainingsruimte ruimte op de 2e verdieping van kantoorgebouw 'Eclipse' aan het Rivium Quadrant 75 te Capelle aan de IJssel in combinatie met 5 parkeerplaatsen.

Over Kader
Kader Group verbetert de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van organisaties, zodat een ieder goed kan zorgen voor mens, milieu en maatschappij. Dat doen ze met consultancy & interim diensten, digitale oplossingen en opleidingen op de gebieden kwaliteit, veiligheid & gezondheid, information security en milieu & duurzaamheid. Kader Group startte in 1994 en bestaat inmiddels uit ruim 350 gedreven medewerkers.

Door de verhuur aan Kader is er slechts nog 1 bijzondere (dubbele hoogte >5m!) etage beschikbaar, gelegen op de 5e verdieping van in totaal ca. 500 m². Eclipse beschikt over een moderne en uiterst representatieve entree met Officebooking vergaderzaal /boardroom en catering van Eclipse Cafe. De gemoderniseerde en open kantoorvloeren zijn geschikt voor nieuwe werkconcepten en het recent opgeleverde businesscenter Eclipse Life voor zowel grote als kleine ondernemers. Het gebouw Eclipse is pal langs de rijksweg A16 gelegen en heeft daarmee een uitermate hoge attentiewaarde met haar eigen reclamezuil.

De Mik Real Estate Partners B.V. , collegiaal met BriQ Real Estate belast met de verhuur, heeft de transacties tot stand gebracht namens verhuurder, TREE Eclipse B.V. Parc Makelaars heeft in samenwerking met Overhagen Vastgoed de belangen van huurder Kader Groep behartigt.

Betrokken pand Rivium Quadrant 75, 2909LC, Capelle aan den IJssel
Betrokken organisaties BRiQ Real Estate De Mik Real Estate Partners Parc Makelaars TREE Real Estate Van Overhagen Vastgoed
Bron De Mik Real Estate Partners
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

MAN Energy Solutions huurt kantoorruimte in Eclipse, Rivium
Transportweg 49-55 te Maasdijk verkocht aan twee eindgebruikers
International Food Connectors verlengt en breidt haar huidige huurovereenkomst uit in de Wilhelminatoren