Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Winkelruimte
Terug
Søstrene Grene huurt winkel in Musiskwartier Arnhem
23 mei 2023
Winkel in het Musiskwartier in Arnhem

De laatste nog beschikbare winkel in het herontwikkelde Musiskwartier is verhuurd aan Søstrene Grene. De winkel aan de Brouwerstraat 12 is gelegen tussen Hema en de nieuwe C&A in het hart van het winkelgebied. Søstrene Grene, opgericht in 1973 is een unieke Deense lifestyle-winkel vol inspiratie en producten voor in en om het huis. Het merk biedt een breed assortiment aan interieur, meubels, hobbyartikelen, keukenbenodigdheden, kinderspeelgoed, speciaal voedsel en snoep, cadeauverpakkingen, feestartikelen en meer. Elke Søstrene Grene winkel is ontworpen om klanten een rustpunt te geven in hun drukke leven, terwijl ze in het labyrint tussen de schappen zoeken naar nieuwe pareltjes. De keten heeft meer dan 260 winkels in heel Europa. De nieuwe Søstrene Grene in Arnhem is circa 400 m².

Søstrene Grene, opgericht door het echtpaar Knud Cresten Vaupell en Inger Grene en wordt tegenwoordig gerund door hun zonen, CEO Mikkel Grene en Creative Director Cresten Grene.

Met de verhuur aan Søstrene Grene is het Musiskwartier volledig verhuurd. Dit is een geweldige mijlpaal die we hebben bereikt na jaren met bevlogen mensen werken aan een herpositionering van het Musiskwartier, zegt Chris Lanting director Retail en F&B van Colliers. We hebben er bewust voor gekozen een mix van verschillende type huurders aan te trekken voor het winkelgebied. Sterke (inter)nationale merken aangevuld met lokaal en betrokken ondernemerschap. Mode maar ook dagelijkse artikelen met een hoge koopfrequentie. Dat samen zorgt voor de juiste dynamiek in het straatbeeld.

Varensa is als eigenaar van het Musiskwartier begeleid door Colliers. De belangen van Søstrene Grene worden in Nederland behartigd door Kokelenberg & Ouwehand.

Betrokken pand Brouwerstraat 12, 6811BH, Arnhem
Betrokken organisaties Colliers Kokelenberg & Ouwehand Søstrene Grene
Bron Colliers
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

C&A opent winkel in binnenstad Arnhem
SoLow verhuist naar prominente locatie in Almere Centrum
Winkelcentrum Brazilië Amsterdam volledig verhuurd