Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

In het kantoorgebouw Gemini, aan de Jacob Obrechtlaan 5-7 in Bergen op Zoom, werden recent 2 huurovereenkomsten gesloten met een totaal metrage van circa 887 m².

MH Poly Consultants & Engineers, een ingenieursbureau gespecialiseerd in Milieu & Ruimte, Waterbouw & Infra en Industrie & Constructies, huurt per 1 oktober 2024 een ruimte van 620 m² op de vierde verdieping in gebouw ‘Gemini I’. EchtNederlands, een bedrijf wat taalcursussen geeft, tekende deze maand de huurovereenkomst voor 267 m² op de begane grond in ‘Gemini II’.

Voor kantoorgebouw Gemini bestaat de laatste jaren een gezonde belangstelling. Dit wordt mede veroorzaakt door de uitstraling van het gebouw en de strategische ligging nabij het stadhart en het NS Station van Bergen op Zoom. Voor de komende periode staat een verdere verduurzaming van het gebouw centraal. De koelmachines zullen worden vervangen door warmtepompen waarmee het gebouw ook grotendeels zal worden verwarmd. Daarnaast krijgen de luchtbehandelingskasten een revisie en worden de ventilatoren vervangen door energiezuinigere IE6 plug ventilatoren.

De Lobel & Partners – real estate experts bemiddelde bij deze verhuurtransacties namens de eigenaar van het gebouw, een particuliere belegger.

Betrokken pand Jacob Obrechtlaan 5-7, 4611AP, Bergen op Zoom
Betrokken organisatie De Lobel & Partners Real Estate Experts
Bron De Lobel & Partners Real Estate Experts
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Opnieuw verhuurtransactie in Gemini II in Bergen op Zoom
3 Nieuwe huurders voor de Leuvetoren in Rotterdam.
Huurverlenging Curio in complex Trivium te Etten-Leur