Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

In het complex Trivium aan het Trivium 74 in Etten-Leur werd recent een nieuwe huurovereenkomst getekend met Curio. Het betreft hier een verlenging voor circa 2.750 m² kantoorruimte met 102 parkeerplaatsen. Het complex van ca. 13.200 m² ligt op een prominente locatie langs de snelweg A58 en beschikt over diverse diensten en faciliteiten waaronder een bemande receptie, vergadercentrum inclusief auditorium, restaurant en een hotel voorzien van een welness. Tevens biedt het complex een royaal aanbod aan parkeren. Na de verhuur aan Curio zijn er nog enkele kantoorverdiepingen beschikbaar vanaf 270 m².

Curio is de beroepsopleider van West-Brabant waar leerlingen en studenten een leven lang kunnen groeien. Curio verzorgt op 55 verschillende locaties opleidingen in het vo en mbo. Onder meer vanuit het Trivium worden de schoollocaties van Curio door verschillende diensten ondersteund.

Curio werd bij deze verlenging geadviseerd door De Lobel & Partners – real estate experts. Verhuurder – Livinc Healthcare Etten-Leur B.V. werd geadviseerd door Rosewood Real Estate als investment manager en DHVM Vastgoedmanagement die tevens het property- en assetmanagement van het gebouw verzorgt.

Betrokken pand Trivium 74, 4873LP, Etten-Leur
Betrokken organisaties De Lobel & Partners Real Estate Experts DHVM Rosewood Group
Bron De Lobel & Partners Real Estate Experts
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwe huurder voor de Wilhelminatoren in Rotterdam
EU Investments heeft het multifunctionele bedrijfsgebouw, gelegen aan Minervum 7032 in Breda, in eigendom verworven
Kroonenberg Groep verhuurt kantoorruimte aan Yonego in de Barones te Breda