Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Kantoorruimte
Terug

Time Equities Inc. heeft de monumentale kantoorvilla gelegen aan de Arnhemsestraatweg 19 in Velp verkocht aan Verdi Staete Living BV en particulieren Marcel Vermeer en Max Vermeer.

De monumentale kantoorvilla op de Arnhemsestraatweg, een verbindingsweg tussen het centrum van Arnhem en Velp, heeft 1.992 m² aan kantoorruimte en 35 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het gebouw is verhuurd aan verschillende bedrijven en heeft een energielabel A.

De verkoop van de Arnhemsestraatweg 19 Velp past perfect binnen de huidige strategie van Time Equities Inc. die gericht is op het herstructureren van de vastgoedportefeuille. Door zorgvuldig geselecteerde panden te verkopen, creëert Time Equities Inc. ruimte om te investeren in nieuwe, strategisch gelegen vastgoedobjecten die beter aansluiten bij de toekomstige groeiambities. De koper zal de kantoorvilla exploiteren als onderdeel van een business center concept.

Time Equities Inc. werd commercieel bijgestaan door CBRE en BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis en juridisch door Bilt. Advocaten.

Betrokken pand Arnhemsestraatweg 19, 6881NB, Velp
Betrokken organisaties Bilt Advocaten BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis CBRE Time Equities
Bron CBRE
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

HRM Profielen huurt monumentale kantoorvilla in Velp
Droge Ogen Kliniek huurt kantoorruimte in Velp
Prominent Rijksmonument van ca. 1.260 m² verkocht