Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Kantoorruimte
Terug

Het complex is gelegen op een uitstekende zichtlocatie langs de rijksweg A20 (Rotterdam-Utrecht) en nabij de Hoofdweg te Capelle aan den IJssel. Het complex omvat in totaal 4 geschakelde kantoorgebouwen met een totale oppervlakte van ruim 8.200 m² kantoor- en bedrijfsruimte. Het gebouw is gedeeltelijk verhuurd aan verschillende bedrijven en heeft een energielabel A++.

Deze verkoop past binnen de strategie van Time Equities Inc., die gericht is op het herstructureren van de vastgoedportefeuille. Door de panden te verkopen, creëert het bedrijf ruimte om te investeren in gebouwen die beter aansluiten bij de toekomstige groeiambities.

Koper is Reek & WJ Vastgoedontwikkelingen B.V. De koper zal het complex verder exploiteren als onderdeel van een kantorenconcept Finest Offices. Dit is de tweede locatie van Finest Offices. De ambitie is in de komende jaren een landelijk dekkend netwerk op te bouwen.

Time Equities Inc. werd in deze transactie commercieel bijgestaan door De Mik Real Estate Partners B.V. en juridisch door Bilt. Advocaten. Koper werd geadviseerd door JLL.

Betrokken pand Essebaan 63, 2908LJ, Capelle aan den IJssel
Betrokken organisaties Bilt Advocaten De Mik Real Estate Partners JLL Reek Real Estate & Investments Time Equities WJ Vastgoed
Bron De Mik Real Estate Partners
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Lexima huurt nieuw hoofdkantoor van 3.116 m² in Amersfoort
Drie nieuwe huurders voor kantoorgebouw Inspiratis I in Rotterdam
NSI sluit drie huurovereenkomsten voor 3.200 m² in HNK Rotterdam Centrum