Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Woonruimte
Terug

Een consortium van particuliere beleggers heeft 35 huurwoningen verworven in wooncomplex Intermezzo, van het woningfonds van Achmea Real Estate. Dit woningcomplex, opgeleverd in 2017, is gelegen aan de Gustav Mahlerlaan, op de Zuidas in Amsterdam. Een gebied dat al geruime tijd een transformatie doormaakt van zakendistrict naar veelzijdige omgeving met een mix van woningen, winkels en horecagelegenheden. De huurwoningen in kwestie hebben een gemiddelde oppervlakte van circa 90 m2 en zijn voorzien van een energielabel A.

Bas Wilberts, Head of Residential & Hotel Investment bij Savills in Nederland, zegt: “De locatie op de Zuidas, in combinatie met de duurzaamheidsaspecten en het recente bouwjaar, maken het wooncomplex Intermezzo tot een aantrekkelijke investering. Daarnaast, bevestigt het succesvol afronden van deze transactie wederom de voortdurende interesse van beleggers in dit type woningen”.

Het consortium van particuliere beleggers bestaat uit Ludwig, Wentzel & De Vries. De komende tijd zal er onder de naam Noorderdam Vastgoed een grotere residentiële landelijke portefeuille opgebouwd worden.

Savills begeleidde Achmea Real Estate in de verkoop van wooncomplex Intermezzo en werd juridisch bijgestaan door Core Notariaat. Noorderdam Vastgoed B.V. werd juridisch bijgestaan door Hartman LMH Notariaat.

Betrokken pand Gustav Mahlerlaan 527-559, 1082MK, Amsterdam
Betrokken organisaties Achmea Real Estate Core Notariaat Hartman LMH Savills
Bron Savills
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

ZTH Beheer verkoopt medisch centrum in Emmer-Compascuum
VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan het Australische MacQuarie Asset Management
1.129 m2 aan kantoorruimte aan de Oosterdoksstraat verhuurd nieuwe huurder Amoria Group