Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Magazijnruimte
Terug

De bekende sport en lifestyle retailer DAKA zal in september haar intrek nemen in het voormalige bedrijfsgebouw van Van den Assem Schoenen aan de Dalkruidbaan 156-158 te Capelle aan den IJssel. Naast het nieuwe hoofdkantoor gaat DAKA vanuit het pand alle 16 winkels bevoorraden en de online activiteiten aansturen.

Het markante gebouw heeft een uitzonderlijk hoog opleveringsniveau en bestaat uit ruim 1.000 m² kantoorruimte, 4.245 m² magazijnruimte en 63 parkeerplaatsen. De prominente ligging langs de A20 zal de naamsbekendheid van DAKA een verdere impuls gegeven.

Algemeen directeur van DAKA Groep, Jan-Peter Dankaart: "de verhuizing naar dit nieuwe onderkomen markeert een belangrijk moment in de geschiedenis van ons familiebedrijf. Het stelt ons in staat om onze groei voort te zetten en zowel onze klanten als onze leveranciers nog beter van dienst te zijn. Het nieuwe pand is ook uitermate geschikt om de onderlinge verbondenheid tussen onze medewerkers en afdelingen te versterken en dat zal zeker zijn uitwerking krijgen in de werksfeer en resultaten".

Directeur van verhuurder Gebrs. Groeneweg, Peter Groeneweg: "namens Van den Assem hebben wij 12 jaar geleden de bouw begeleid en wij hoefden dan ook niet lang na te denken om dit schitterende gebouw aan onze portefeuille toe te voegen toen het ons te koop werd aangeboden. Wij hebben er nooit over getwijfeld dat het pand lang leeg zou staan, maar dat het huurcontract met DAKA zou worden getekend op dag van de oplevering door de vorige gebruiker, was door ons niet voorzien. Wij zullen nog investeren in de verdere verduurzaming door het aanbrengen van 400 zonnepanelen, waardoor het fossiel energieverbruik voor onze huurder tot het minimum wordt teruggebracht".

De Mik Real Estate Partners bracht de verhuur namens Gebrs. Groeneweg tot stand.

Betrokken pand Dalkruidbaan 156-158, 2908KC, Capelle aan den IJssel
Betrokken organisatie De Mik Real Estate Partners
Bron De Mik Real Estate Partners
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoofdkantoor Van den Assem verkocht aan J.P.G. Groeneweg
Nieuwe huurder voor de Wilhelminatoren in Rotterdam
Sagax koopt volledig verhuurd bedrijfscomplex in Hoogvliet van BPI Vastgoed