Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

Spring Real Estate heeft geadviseerd bij de verhuur van 772 m² kantoorruimte in het modern vormgegeven kantoorgebouw De Kade aan de Duivendrechtsekade 80-B in Amsterdam.

De Kade, gelegen aan de charmante Weespertrekvaart in het hippe Bajeskwartier, maakt deel uit van een nieuwe, groene woon-werkwijk die grenst aan de Amstel. De locatie biedt een directe nabijheid van een metrostation en diverse faciliteiten, zoals sportscholen, tennisbanen, voetbalvelden, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Het uitzicht vanaf de kantoorruimtes is adembenemend, met uitzicht op het water en sportvelden of de stadshorizon. In de parkeerkelder is er ruime parkeergelegenheid en vrijwel alle kantoorruimtes beschikken over een privé-terras.

Vanaf 1 juli 2025 zal Lauxtermann Advocaten de nieuwe huurder worden van de kantoorruimte op de 2e verdieping van gebouw B, inclusief een privé terras en 10 bijbehorende parkeerplaatsen.

Lauxtermann Advocaten is gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Daarnaast hebben zij uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van bouwrecht, gezondheidsrecht, tuchtrecht en financieel toezichtrecht.

Betrokken pand Duivendrechtsekade 80 B, 1096AH, Amsterdam
Betrokken organisatie Spring Real Estate
Bron Spring Real Estate
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Union Street Sierra verhuurt circa 447 m² kantoorruimte in Den Haag
Spring Real Estate adviseert bij de aanhuur van 330 m² kantoorruimte in Woerden
M7 verkoopt Deventerpad 2-40 in Almere aan Viventium Partners