Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Woonruimte
Terug

Particuliere belegger Grouwels Vastgoed heeft drie wooncomplexen gekocht van verzekeraar Athora Netherlands.

Het gaat om twee woningcomplexen in de Amersfoortse wijk Kattenbroek. Gebouw Het Avontuur bestaat uit 16 woningen en De Mui heeft er 24. In Roosendaal kocht het familiebedrijf 14 appartementen in de historische binnenstad in complex De Panneboeter. Bijna alle woningen hebben ruime balkons en een eigen parkeerplaats in de inpandige parkeergarages.

“Deze portefeuille bestaat uit drie en vierkamerwoningen met energielabels A, B en C,” zegt Wiljan Mookhoek, Acquisiteur bij Grouwels Vastgoed. Ze zijn voornamelijk verhuurd in het middeldure huursegment, een mooie toevoeging aan ons bezit.”

“Deze aankoop laat zien dat de vraag naar bestaande woningcomplexen nog steeds hoog is en dat er vertrouwen is in Nederlandse woningbeleggingen,” zegt Stijn van Daelen, consultant Capital Markets bij vastgoedadviseur Colliers. “We zijn trots dat we samen met Grouwels deze off-market transactie succesvol hebben kunnen afronden.”

Grouwels Vastgoed werd geadviseerd door Colliers en Van Buttingha Wichers Notarissen. Athora werd juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff.

Betrokken panden De Mui 1, 3823TT, Amersfoort Het Avontuur 1, 3823DW, Amersfoort Panneboeter 7, 4701KG, Roosendaal
Betrokken organisaties Athora Netherlands Athora Netherlands Colliers Loyens & Loeff
Bron Colliers
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

IWG opent Signature-locatie in Holbeinhuis Rotterdam
Spring Real Estate adviseert bij de aankoop van een retailbelegging van ongeveer 2.660 m² in Winterswijk
M7 Real Estate verkoopt kantoorgebouw in Zaltbommel