Vastgoeddata Nederland
Carrière
Terug

Maarten Westerbeek versterkt team Residential
Maarten Westerbeek versterkt per 1 juni het Residential team van Spring Real Estate. Maarten is na zijn studie psychologie gestart in de vastgoedmarkt. Hiervoor heeft hij zijn papieren (KRMT) gehaald om als makelaar aan de slag te gaan. Maarten heeft reeds vier jaar ervaring in de woningmakelaardij in Leiden en omstreken.

Residential team van Spring Real Estate
Het Residential team is opgericht in 2023 met als doel het ontzorgen van beleggers bij de aan- en verkoop van lege woningen op de eindgebruikers markt. Hierbij wordt ingespeeld op de ontwikkeling in de markt waarbij veel beleggers door gewijzigde regelgeving besluiten om voormalige huurwoningen te verkopen op de particuliere markt. Daarnaast begeleidt het team beleggers bij aan- en verkoop van kleinschalige beleggingen door heel Nederland.

Met de komst van Maarten geeft Spring Real Estate vorm aan haar ambitie om in de residentiele markt een gevestigde naam te worden. Het team van Spring Residential bestaat nu uit Maarten Westerbeek, Bart Mittendorff, Ronald Nuijt en Ramón Vermaas. De uitbreiding van het Residential team past binnen de overkoepelende ambitie van Spring Real Estate om de komende 3 jaar in omvang te verdubbelen.

Betrokken organisatie Spring Real Estate
Bron Spring Real Estate
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Spring Real Estate adviseert bij de verhuur van 220 m² kantoorruimte in Amsterdam
Actacom en Missing Piece, beide onderdeel van TSH, vestigen zich aan de Regulierenring 18 te Bunnik
Spring Real Estate adviseert bij de verkoop van 237 m² woonruimte in Den Haag