Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Kantoorruimte
Kantoorruimte
Kantoorruimte
Kantoorruimte
Kantoorruimte
Kantoorruimte
Kantoorruimte
Terug

StartDock tekent een nieuwe huurovereenkomst aan de Singel 126-130 en breidt hiermee het aantal locaties in Amsterdam uit. De nieuwe huurovereenkomst omvat circa 1.850 m2.

StartDock faciliteert kantoorruimte voor ondernemers met de focus op het bouwen van een community. ‘Community building’ wordt onder andere gestimuleerd door co-working ruimtes, gedeelde pauzeruimtes en evenementen voor huurders. StartDock vestigde zich al op verscheidene locaties in het centrum van Amsterdam. Met deze nieuwe vestiging op een A-locatie voegt StartDock een klassiek-monumentale locatie toe aan de portefeuille, waar zij start-ups en freelancers zullen huisvesten. De kantoorruimte aan de Singel beschikt over een unieke mix van een modern interieur en historisch exterieur. De centrale ligging van de Singel, één van de oudste grachten van Amsterdam, maakt deze locatie voor bedrijven zeer aantrekkelijk. Met het Centraal Station op loopafstand, is het gebouw goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Caroline van Duren, Senior Consultant Occupier Solutions licht toe: “De nieuwe vestiging aan de Singel past perfect bij de bestaande locaties van StartDock. Zij voegen hiermee een A-locatie toe aan hun portefeuille waarmee zij ondernemers verder kunnen ondersteunen in het verbreden van hun netwerk. Wij zijn daarom verheugd dat wij deze partij bij hebben mogen staan in dit proces, gebruik makend van de expertise op het gebied van flex portfolio management, een service onderdeel van ons platform voor flexibele kantoorruimte Workthere.”

Savills adviseerde StartDock in de zoektocht naar nieuwe kantoorruimte. Verhuurder Boschen Europe B.V. werd bijgestaan door 1530 Real Estate in het verhuurproces.

Betrokken pand Singel 126, 1015AE, Amsterdam
Betrokken organisaties 1530 Real Estate Böschen Europe Savills StartDock
Bron Savills
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

VDG Real Estate verkoopt derde top-asset aan het Australische MacQuarie Asset Management
1.129 m2 aan kantoorruimte aan de Oosterdoksstraat verhuurd nieuwe huurder Amoria Group
PingProperties verlengd financiering met NIBC voor winkelcentrum Passage Schiedam