Vastgoeddata Nederland
Carrière
Terug

Op 1 juli wordt Dré van Leeuwen (53) Chief Investment Officer (CIO) bij vastgoedadviseur Colliers. Hij is in deze nieuwe rol verantwoordelijk voor de versnelde groei van de afdeling die zich focust op de koop en verkoop van gebouwen in alle vastgoedsectoren: van kantoren en winkels tot logistiek, hotels en woningen.

Daarnaast begeleidt Dré grote en complexe projecten die om veel expertise vragen. Hij stuurt het team aan van experts dat nationale en internationale investeerders adviseert over hun strategie en vastgoedportfolio in Nederland. Dré heeft meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van vastgoedtransacties en heeft meerdere publicaties op zijn naam staan over de beleggersmarkt.

Op dezelfde datum begint Harold Coenders (52) als Chief Strategy Officer (CSO). Hij wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen van vastgoedstrategieën die verbinding maken tussen de traditioneel gescheiden werelden van werken, wonen en recreëren. Het samenbrengen van de huisvestingsstrategie van bedrijven met de investeringsstrategie van vastgoedeigenaren is hierin cruciaal. Hun belangen raken steeds meer met elkaar verbonden door de nieuwe manier van werken en de verduurzamingsopgave.

De opmars van het hybride werken, betekent nieuwe verbindingen tussen wonen en werken, werken en hotels, en hotels en co-working. De vergroening van de gebouwde omgeving vraagt om een gezamenlijke aanpak en gemeenschappelijke doelen van de eigenaar en de huurder.

Harold heeft als bedrijfsantropoloog meer dan 25 jaar ervaring met huisvesting, werkomgeving en facility management. Hij publiceert regelmatig over wereldwijde trends in kantorenland.

“Wij zijn ontzettend trots dat deze twee ervaren professionals zijn benoemd als CIO en CSO“, zegt CEO Dirk Bakker van Colliers Nederland. “Zij passen precies in de dynamische verandering die Colliers heeft ingezet met een moderne, datagedreven visie op de toekomst van het vastgoed. Met hun gave om te verbinden en kijk op de sector zijn ze van enorme waarde voor onze opdrachtgevers.”

Bij de Nederlandse tak van internationaal vastgoedadviseur Colliers werken 380 medewerkers vanuit kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.

Betrokken organisatie Colliers
Bron Colliers
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Keys REIM verkoopt “Het Atelier” in Amsterdam aan Sofidy
Nieuwe huurders en huurverlengingen in wijkwinkelcentrum Brouwhorst
Valkering & Co. begeleidt Rijsterborgh Vastgoed B.V. bij verlenging contract aan Stichting Arkin