Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Bedrijfsruimte
Terug

Snowcountry, een toonaangevende internationale webshop voor freeskiërs en snowboarders, heeft met trots aangekondigd dat het een nieuw bedrijfspand heeft gehuurd in Amersfoort. Het pand, met een oppervlakte van 3.300 vierkante meter, is gelegen aan de Astronaut 10. De verhuurder van het pand is een particuliere belegger. De succesvolle transactie werd voor Snowcountry begeleid door Comma Vastgoed.

Dit nieuwe bedrijfspand markeert een nieuwe fase voor Snowcountry, dat al jarenlang bekendstaat om zijn uitgebreide assortiment aan hoogwaardige freeski- en snowboarduitrustingen. De extra ruimte stelt Snowcountry in staat om hun groeiende klantenbestand beter te bedienen en hun wereldwijde operaties verder uit te breiden.

CEO van Snowcountry, [Thijs de Jong]: "We zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe stap in de evolutie van Snowcountry. Dit ruime bedrijfspand stelt ons in staat om ons assortiment verder uit te breiden en onze klanten een nog bredere selectie van producten en merken aan te bieden. Bovendien zal de nieuwe locatie ons helpen om onze internationale klanten sneller en efficiënter te bedienen."

De keuze voor Amersfoort als locatie voor het nieuwe bedrijfspand was strategisch en biedt tal van voordelen. Met zijn gunstige ligging en goede bereikbaarheid, blijft Snowcountry goed verbonden met klanten over de hele wereld.

Maarten Stalenhoef van Comma Vastgoed, voegde toe: "We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het tot stand brengen van deze transactie tussen Snowcountry en de verhuurder. Het is altijd mooi om te zien hoe een bedrijf kan groeien en bloeien met behulp van de juiste vastgoedoplossingen. We kijken uit naar het succes van Snowcountry op deze nieuwe locatie."

Met het nieuwe bedrijfspand in Amersfoort kijkt Snowcountry met vertrouwen naar de toekomst

Betrokken pand Astronaut 10, 3824MJ, Amersfoort
Betrokken organisatie Comma Vastgoed
Bron Comma Vastgoed
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

ELIX huurt kantoorruimte op Landgoed Leusderend
Bouwinvest verhuurt volledig kantoorgebouw Nieuwe Vaart in Utrecht
Loef Beheer & Projecten ontwikkelt en verhuurt ruim 930 m² nieuwbouw bedrijfsruimte in de Spaanse Polder