Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

Woningontwikkelaar Sustay verhuist haar kantoor van Utrecht naar Rotterdam. Voor de huisvesting is gekozen voor een monumentaal kantoorobject aan het Museumpark 9 direct tegenover museum Boymans van Beuningen.

Het kantoorpand bekend als ‘Huis Boevé’ is een rijksmonument dat is gebouwd in 1932. Het object naar het ontwerp van architectenbureau Brinkman & Van der Vlugt heeft een oppervlakte van circa 435 m2 met parkeergelegenheid op eigen terrein. Het unieke karakter van het object en ook de dynamiek van de plek in het centrum van de stad hebben mede de keus bepaald. Het object kwam onverwachts beschikbaar doordat de huidige gebruiker, Handelsbanken, vanwege groei is verhuisd naar de Maastoren.

Sustay is gestart in 2014 en inmiddels uitgegroeid tot een bekende speler in de markt. Sustay wil zoveel mogelijk huishoudens voorzien van een betaalbaar en duurzaam thuis. “De tijd is op zijn minst uitdagend, dat vereist inzet, doorzettingsvermogen en veel inspiratie om samen met onze medewerkers, partners en investeerders tot oplossingen te komen. Museumpark 9 ligt midden in de stad in een omgeving vol met creativiteit, hier vinden we inspiratie en uitdaging”.

Sustay werd in haar zoektocht en in het aanhuur traject geadviseerd door De Lobel & Partners - Real Estate Experts. De vertrekkend huurder Handelsbanken werd geadviseerd door Schol Vastgoed Advies, die haar ook adviseerde bij de herhuisvesting. Verhuurder, een particuliere belegger, werd geadviseerd door Parc Makelaars

Betrokken pand Museumpark 9, 3015CB, Rotterdam
Betrokken organisaties De Lobel & Partners Real Estate Experts Handelsbanken Nederland Parc Makelaars Sustay Ontwikkeling
Bron De Lobel & Partners Real Estate Experts
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

De gemeente Rotterdam huurt kantoorruimte in woon-werkgebied Little C
Fluiconnecto Holding B.V. huurt kantoorruimte in Premier Offices
GEM Real Estate koopt logistiek object van 15.600 m² in Moerdijk samen met Tristan Capital Partners