Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

ELIX heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw Landgoed Leusderend gelegen aan de Leusderend 44 te Leusden. Het gehuurde is gelegen op de beletage en omvat circa 698 m² v.v.o. kantoorruimte. Door de unieke ligging midden in de bossen biedt het landgoed vele mogelijkheden die de stad niet kent.

ELIX is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, installeren en onderhouden van zonne-energiesystemen. ELIX biedt dynamische energiesystemen bestaande uit: zonnestroominstallaties, energieopslag en zakelijke laadpleinen. Door dit te combineren met dynamische energielevering en slimme aansturing, kan ELIX het integrale energiesysteem van bedrijven optimaliseren en rendabeler maken. Met een focus op zowel particuliere als zakelijke markten, biedt ELIX op maat gemaakte oplossingen voor het opwekken van duurzame energie.

Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, draagt ELIX bij aan de verduurzaming van Nederland en helpt het klanten hun energiekosten te verlagen. ELIX staat bekend om zijn deskundigheid, betrouwbaarheid en klantgerichte aanpak, waardoor zij een vooraanstaande speler in de zonne-energiesector zijn.

De belangen van ELIX werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC. De belangen van de eigenaar zijn behartigd door JLL collegiaal met Comma Vastgoed.

Betrokken pand Leusderend 44, 3832RC, Leusden
Betrokken organisaties Comma Vastgoed JLL TREC (Trinity Real Estate Company)
Bron TREC (Trinity Real Estate Company)
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Kantoorgebouw Autumn gelegen aan de Overschiestraat 184 te Amsterdam volledig verhuurd
Kantoorruimte in de Suiker Silo te Halfweg succesvol verhuurd aan Prevermo Groep B.V.
3 Nieuwe huurders in De Hoop gelegen aan de Keizersgracht 209 te Amsterdam