Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

Lentink De Jonge Accountants en Adviseurs, een toonaangevend bedrijf op het gebied van accountancy en bedrijfsadvies met vijf vestigingen verspreid over Nederland, kondigt met trots aan dat zij een nieuwe kantoorruimte heeft gehuurd aan de Lichtenauerlaan 122 in Rotterdam. De nieuwe ruimte, die circa 577 m² beslaat op de eerste verdieping, biedt ook 14 parkeerplaatsen voor het gemak van klanten en medewerkers.

Met de verhuizing van het kantoor Rotterdam ondersteunt zij haar groeiende activiteiten en markeert hiermee een belangrijke stap in de voortdurende ontwikkeling en versterking van het bedrijf.

De nieuwe kantoorruimte biedt Lentink De Jonge de mogelijkheid om haar dienstverlening verder uit te breiden en haar klanten nog beter van dienst te zijn. De moderne faciliteiten en de strategische locatie van het nieuwe kantoor zullen bijdragen aan een efficiëntere werkomgeving en een betere toegankelijkheid voor klanten.

Molenaar Bedrijfshuisvesting adviseerde gedurende deze transactie Lentink De Jonge. Verhuurder werd in deze geadviseerd door De Mik Real Estate.

Betrokken pand Lichtenauerlaan 122, 3062ME, Rotterdam
Betrokken organisaties De Mik Real Estate Partners Molenaar Bedrijfshuisvesting
Bron Molenaar Bedrijfshuisvesting
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

DHG verhuurt 10.363 m2 aan van Veenendaalweg in de Rotterdamse Waalhaven
Nieuwe huurder voor de Wilhelminatoren in Rotterdam
Sagax koopt volledig verhuurd bedrijfscomplex in Hoogvliet van BPI Vastgoed