Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

Spring Real Estate heeft succesvol geadviseerd bij de verlenging van het huurcontract en de uitbreiding naar 769 m² kantoorruimte aan Olympia 2, gelegen in het Arenapark Hilversum.

Olympia 2 is centraal gelegen aan de rand van het bedrijventerrein Arenapark Hilversum, met goede verbindingen voor zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Het Arenapark is volop in ontwikkeling en huisvest verschillende grote bedrijven, zoals het Europese hoofdkantoor van Nike, Converse, NCOI, WSW en Bergman Clinics.

Vanaf 1 september 2024 is het huurcontract van Haddad Europe succesvol verlengd en breiden zij uit naar de 2e en 4e verdieping in het kantoorgebouw. Zij huren daarbij ook 9 parkeerplaatsen.

Haddad Brands is een Amerikaanse organisatie die zich richt op het ontwerpen, produceren en distribueren van kinder- en jeugdkleding. Ze werken samen met grote merken zoals Nike, Levi’s, Jordan en Converse. Naast kleding produceren zij ook schoenen en accessoires voor kinderen en tieners.

De eigenaar van het gebouw is een particuliere belegger. Het pand is in collegiale verhuur met Castanea Bedrijfsmakelaars.

Betrokken pand Olympia 2, 1213NT, Hilversum
Betrokken organisaties Castanea Bedrijfsmakelaars Spring Real Estate
Bron Spring Real Estate
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Union Street Sierra verhuurt circa 447 m² kantoorruimte in Den Haag
Spring Real Estate adviseert bij de aanhuur van 330 m² kantoorruimte in Woerden
M7 verkoopt Deventerpad 2-40 in Almere aan Viventium Partners