Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

Spring Real Estate heeft ROM Utrecht Region succesvol geadviseerd bij de verlenging van 582 m² kantoorruimte aan de Euclideslaan 1 te Utrecht in het Yin Yang-gebouw op businesspark Rijnsweerd.

De kantooromgeving tussen de binnenstad van Utrecht en de Uithof is volop in ontwikkeling met de komst van bekende organisaties. In dit kantoorgebouw zijn zowel de kantoren als het buitengebied volledig gerenoveerd, waarbij een open karakter is gecreëerd op de kantoorverdiepingen. Het gebouw beschikt over een lunchgelegenheid, een bemande representatieve receptie en een vergadercentrum.

Vanaf 1 augustus 2025 zal het huurcontract van ROM Utrecht Region worden verlengd en zullen zij blijven huren op de 1e verdieping, inclusief 10 bijbehorende parkeerplaatsen.

Jaarlijks realiseren de 9 Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen (ROM) duizenden nieuwe arbeidsplaatsen en miljarden aan investeringen in de regionale economie. Innovatieve ondernemers uit de regio Utrecht kunnen bij ROM Utrecht Region terecht voor investeringen, hulp bij innovatie en ondersteuning bij het veroveren van markten in het buitenland.

De eigenaar van het gebouw is Merin en werd begeleid door Flow Real Estate.

Betrokken pand Euclideslaan 1, 3584BL, Utrecht
Betrokken organisaties Blackstone Flow Real Estate Merin Spring Real Estate
Bron Spring Real Estate
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Tax Solutions tekent huurovereenkomst in kantoorgebouw ‘Keynes Club’ gelegen aan de Hogehilweg 8 te Amsterdam
Spring Real Estate adviseert bij de verkoop van een single tenant bedrijfsruimte in Oostrum
Spring Real Estate adviseert bij de verhuur van diverse bedrijfsruimtes op Werf den Engel te Maarssen