Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug
Verhuur kantoorgebouw Five Twenty Two in Capelle aan den IJssel verloopt voorspoedig
9 oktober 2023
Kantoorgebouw Five Twenty Two in Capelle aan den IJssel

Eind september is door Axis Communications een huurovereenkomst getekend voor de huur van ruim 850 m² kantoorruimte op de 3e verdieping van kantoorgebouw Five Twenty Two aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den IJssel. Recent werd er al een huurovereenkomst getekend met een accountant voor ruim 300 m² en werden er diverse kantoorunits verhuurd op de begane grond en eerste verdieping van het gebouw.

Kantoorgebouw Five Twenty Two, wat beschikt over een energielabel A+++, ligt op de grens van Brainpark III en het Nieuwe Rivium. Het gebouw onderscheidt zich in het gebied door het kwaliteitsniveau en de in het gebouw aanwezige voorzieningen zoals een bemande receptie, sociaal hart waar huurders elkaar informeel kunnen ontmoeten, stiltewerkplekken, vergaderruimten en een terras, allemaal voor gemeenschappelijk gebruik. Dit heeft mede een rol gespeeld bij de keuze van Axis Communications voor dit gebouw.

Axis Communications is een Zweedse fabrikant van netwerkcamera’s voor fysieke beveiligings- en videobewakingsindustrie. ‘We zorgen voor een slimmere en veiligere wereld door netwerkoplossingen te ontwikkelen die inzicht bieden in het verbeteren van de veiligheid en nieuwe manieren van zakendoen’.

Op dit moment is er nog 1 verdieping, met een oppervlakte van circa 1.100 m², beschikbaar.

De verhuurder werd bij de transactie geadviseerd door De Lobel & Partners – real estate experts - die samen met Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting verantwoordelijk zijn voor de verhuur van het object. Huurder Axis Communication werd geadviseerd door Marble Real Estate in samenwerking met Qwinq.

Betrokken pand Fascinatio Boulevard 522, 2909VA, Capelle aan den IJssel
Betrokken organisaties De Lobel & Partners Real Estate Experts Marble Real Estate Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis Qwinq
Bron De Lobel & Partners Real Estate Experts
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Kantoorgebouw FiveTwentyTwo in Capelle aan den IJssel volledig verhuurd
Investium Real Estate koopt kantoorgebouw in de regio Rotterdam
Wilson Clinics gaat zich vestigen aan het Rhijnspoor 255 in Capelle aan den IJssel