Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

SD Worx Nederland B.V. en Betabit Nederland B.V. hebben recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor het volledig gerenoveerde pand aan de Lichtenauerlaan 142 te Rotterdam Brainpark II.
Sienna Real Estate heeft het pand, bestaande uit totaal 3.419 m2 v.v.o. kantoorruimte in combinatie met 75 parkeerplaatsen, na de aankoop en het vertrek van huurder Deutsche Bank in opdracht van de eigenaar volledig gestript en modern casco gerenoveerd. Ook zijn de gevel en de kozijnen opgeknapt en wordt de algemene entree volledig vernieuwd. Het pand is geschikt gemaakt voor multi- tenant gebruik, hetgeen voor oplevering al heeft geresulteerd in circa 1.724 m2 verhuurde kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen.
Betabit heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 638 m2 kantoor- ruimte gelegen op de 3e verdieping. Betabit bestaat inmiddels al 20 jaar. Het bedrijf maakt software gedreven organisaties competitiever door de beste bedrijfskritische software te ontwikkelen. Met inmiddels ruim 14 jaar Azure ervaring, ruim 160 vakmensen in Nederland en 50 in het buitenland.
SD Worx huurt circa 1.023 m2 kantoorruimte verdeeld over de bovenste 2 etages van het gebouw. SD Worx is een van de grootste aanbieders in HR- en salarisoplossingen, met Europese roots en een wereldwijd bereik.
Er is nog 1.695 m2 kantoorruimte gelegen op de begane grond tot en met de tweede etage beschikbaar voor de verhuur.
De Mik Real Estate Partners B.V. is, in collegiale samenwerking met CBRE, belast met de verhuur en begeleidde namens de verhuurder de totstandkoming van deze twee huurovereenkomsten.

Betrokken pand Lichtenauerlaan 142, 3062ME, Rotterdam
Betrokken organisaties CBRE De Mik Real Estate Partners Sienna Real Estate
Bron De Mik Real Estate Partners
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

KCI the Engineers verhuisd naar de Lichtenauerlaan 142 te Rotterdam Brainpark II.
Being en COD verhuren 2.600 m2 in kantorencomplex Max & Moore in Amsterdam-Noord
APF International verhuurt 456 m² kantoorruimte aan Ieder(in) in Le Mirage