Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Winkelruimte
Terug

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed (verder: Altera) heeft met Action overeenstemming bereikt over een nieuwe vestiging van circa 1.100m² in het centrum van Waddinxveen. De discounter staat al jarenlang bovenaan het verlanglijstje van de Waddinxveense consument en heeft op 13 juli haar deuren geopend.

Met de komst van Action, die zich naast Albert Heijn zal vestigen, maakt Altera het trekkersbeeld op het Gouweplein compleet. Onlangs werden ook al TUI en Dirk van den Broek gecontracteerd, waardoor de bezettingsgraad blijft stijgen. Deze ontwikkeling doet ook recht aan een woonplaats waar door veel nieuwbouw gezinnen hun toekomst opbouwen.

Quote Erwin: “De komende jaren blijft het inwonertal in Waddinxveen stijgen, dat vertaalt zich nu duidelijk in de toenemende vraag naar winkelruimte vanuit zowel nationale als lokale retailers. Niet alleen nieuwe retailers komen naar het winkelcentrum maar ook de huidige winkels doen het goed. De komst van Action zal bijdragen aan deze positieve tendens. Wij geloven in Food & Convenience, onder meer door de constante passantenstroom die dit aanbod met zich mee brengt. Action sluit hier als retailer goed bij aan.”

Winkelcentrum Gouweplein viert in het najaar haar 10 jarig jubileum. Met 2uur gratis parkeren onder het winkelcentrum, een gevarieerd winkelaanbod van lokale en nationale retailers en aantrekkelijke architectuur is het winkelcentrum een trekker in de regio geworden.

Betrokken pand Binnendoor 1, 2741NP, Waddinxveen
Betrokken organisaties Action Nederland Altera Vastgoed Dirk van den Broek TUI Nederland
Bron Altera Vastgoed
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Altera verwelkomt Dirk van den Broek op het Gouweplein in Waddinxveen
HEMA breidt uit op het Gouweplein in Waddinxveen
Kroonenberg Groep sluit nieuwe huurcontracten op Gelderlandplein