Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Showroom
Terug

ATAG Nederland B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het bedrijfsgebouw ‘HAUT’ gelegen aan de Spaklerweg 10F te Amsterdam. Het gehuurde is gelegen op de begane grond en omvat circa 720,9 m2 v.v.o. bedrijfsruimte welke als een hoogwaardig experience center voor het premium merk ATAG gebruikt zal worden.

De bedrijfsruimte beschikt over een entree aan de Spaklerweg en een entree aan de Amstelbeststraat. Doordat de begane grond rondom is voorzien van zeer grote raampartijen en een hoge vrije ruimte, heeft de ruimte veel natuurlijke lichtinval en een toegankelijk karakter wat perfect aansluit bij de wensen van ATAG.

ATAG is een vooraanstaande Nederlandse leverancier van keukenapparatuur en vrijstaande apparaten. Sinds 2018 behoren zij tot de internationale Hisense groep en zijn ze actief in meer dan 160 landen met 80.000 werknemers wereldwijd. Ze ontwikkelen en verkopen apparatuur bekend onder de merken ATAG, Pelgrim, ETNA, Hisense en ASKO. Vijf merken met elk hun eigen cultuur, verleden en kernwaarden binnen één organisatie.

De belangen van ATAG Nederland B.V. werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC. De belangen van de eigenaar zijn behartigd door JLL.

Betrokken pand Spaklerweg 10 F, 1096BA, Amsterdam
Betrokken organisaties JLL TREC (Trinity Real Estate Company)
Bron TREC (Trinity Real Estate Company)
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Actacom en Missing Piece, beide onderdeel van TSH, vestigen zich aan de Regulierenring 18 te Bunnik
Dr. Brenninkmeijer koopt ruimte aan de Beethovenstraat 178 in Amsterdam.
TREC verhuurt kantoorruimte in Edison gelegen aan de Stroombaan 4 te Amstelveen