Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Winkelruimte
Terug

Op donderdag 11 januari 2024 opent de kaas, noten en delicatessenspecialist ‘Alexanderhoeve’ hun nieuwe winkel in het winkelcentrum Brazilië. Zij hebben voor de komende tien jaar een huurovereenkomst afgesloten. Daarmee is het winkelcentrum in het Oostelijk Havengebied weer volledig verhuurd.

De specialist heeft inmiddels 80 winkels in Nederland, waarvan dit de achtste in Amsterdam is. “We hebben al een langere tijd de ambitie om hier een locatie te openen. Het is een mooie plek op een historische locatie wat goed aansluit bij de geschiedenis en het concept van Alexanderhoeve. Fijn dat het nu is gelukt.“ Aldus Alexanderhoeve.

Het winkelcentrum heeft een diversiteit aan branches, met supermarkten, drogisterijen, verswinkels en een opticien. “De komst van Alexanderhoeve is een mooie aanvulling op het winkelgebied, alle 23 plekken zijn nu weer gevuld.” Aldus Retail Agency Adviseur Colliers.

Colliers adviseerde vastgoedeigenaar Stichting Pensioenfonds Rail & OV en is verantwoordelijk voor het property management van het winkelcentrum.

Betrokken pand Oostelijke Handelskade 1043, 1019BW, Amsterdam
Betrokken organisaties Colliers Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer
Bron Colliers
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Keys REIM verkoopt “Het Atelier” in Amsterdam aan Sofidy
Rabobank verkoopt historische kantoorgebouwen in centrum van Sneek
Jacob Pot nieuwe Director Retail Capital Markets