Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Bedrijfsruimte
Terug

Sagax heeft onlangs het volledig verhuurde bedrijfsgebouw gelegen aan de Keurweg 2 te Waalwijk gekocht van een particuliere belegger.

Het gebouw omvat in totaal ruim 2.718 m² kantoor- en bedrijfsruimte en is gelegen op het grootschalige bedrijventerrein de Haven in Waalwijk. Het bedrijventerrein de Haven kent een uitstekende ligging langs de A59 en huisvest onder meer Mandemakers, Bol.com, Spar en Xenos. Het gebouw is verhuurd aan een leverancier van procescomponenten in de niche van vloeistofprocessen in food en pharma.

Sagax is een vastgoedonderneming met als doelstelling het beleggen in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en sinds 2016 actief in Nederland. Middels deze aankoop omvat de Benelux portefeuille thans ruim 670.000 m² bedrijfsruimte verdeeld over meer dan 145 objecten.

De totale vastgoedportefeuille van Sagax bestond per 30 september 2023 uit 811 objecten met een vloeroppervlakte van 4.170.000 m² gelegen in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje.

AB Sagax (publ) is beursgenoteerd aan de Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Betrokken pand Keurweg 2, 5145NX, Waalwijk
Betrokken organisatie Sagax Nederland
Bron Sagax Nederland
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Sagax koopt volledig verhuurd bedrijfscomplex in Hoogvliet van BPI Vastgoed
Sagax koopt bedrijfsgebouw in Zaandam
Sagax verwerft bedrijfsverzamelgebouw in Terneuzen