Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

Prevermo Groep B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw gelegen aan de SuikerSilo - Oost 4 te Halfweg. De overeenkomst omvat circa 171 m² v.v.o. kantoorruimte gesitueerd op de tweede verdieping van de Silo en 2 parkeerplaatsen op het achtergelegen parkeerterrein.

Prevermo Groep B.V. is een overkoepelende organisatie van bedrijven gespecialiseerd in preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit. Onder Prevermo vallen de volgende bedrijven: Adaptics, De Bedrijfspoli, Amplooi, Capability, Rienks Arbodienst, IHTOM, OnzeCoach, Qragt en Nolost Group.

Na de succesvolle transactie zijn er nog diverse ruimtes beschikbaar voor verhuur, vanaf 81 m² v.v.o. Bijna elke gewenste maat is mogelijk door units samen te voegen. De Suikersilo’s bieden een unieke en centrale locatie met een creatieve en aantrekkelijke uitstraling, een hoogwaardig opleveringsniveau, goede bereikbaarheid (zowel per auto als openbaar vervoer), uitstekende parkeermogelijkheden en zeer uitgebreide faciliteiten. Deze kenmerken maken de Suikersilo’s tot een unieke en aantrekkelijke locatie.

De belangen van de eigenaar Cobraspen Vastgoed werden behartigd door TREC, die als verhuurmakelaar verantwoordelijk was voor de totstandkoming van deze huurovereenkomst.

Betrokken pand Suikersilo-Oost 4, 1165MS, Halfweg
Betrokken organisaties Cobraspen TREC (Trinity Real Estate Company)
Bron TREC (Trinity Real Estate Company)
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

TREC verhuurt kantoorruimte in De Gondel gelegen aan Gondel 1 te Amstelveen
Levitudo koopt bedrijfscomplex in Zevenaar
Karl Lagerfeld vestigt zich aan de Herengracht 184 te Amsterdam