Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Winkelruimte
Terug

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed (verder: Altera) heeft een winkelruimte van 685 m² op het Sint Jorisplein verhuurd aan Scapino. De winkelruimte wordt in september 2024 aan Scapino opgeleverd en zal naar verwachting op 10 oktober 2024 haar deuren openen. Met de huurder is een langjarige huurovereenkomst overeengekomen.

Erwin Wessels, CIO Altera: “De komst van Scapino zorgt voor een verdere versterking van de branchering in het winkelcentrum. Met oog op de bezoekende doelgroepen van Sint Jorisplein hebben wij er vertrouwen in dat Scapino hier een goede winkel kan draaien. ”

Over Sint Jorisplein
Winkelcentrum Sint Jorisplein is een binnenstedelijk winkelcentrum dat hét startpunt is voor een dagje winkelen in het historische centrum van Amersfoort. Het winkelcentrum kent op gebied van verhuur een goede propositie ten opzichte van de historische winkelstraten, doordat het grote units biedt en daarmee formules als H&M, Sting en C&A kan huisvesten. Bovendien is de ondergelegen parkeergarage (langdurig verhuurd aan Q-park) het belangrijkste bronpunt van het centrum van Amersfoort.

Over Scapino
Scapino is een Nederlandse retailer die sinds 1974 actief is op het gebied van schoenen, sport en kleding. Dit jaar viert Scapino haar 50-jarig jubileum. Met inmiddels meer dan 185 winkels door het hele land en een uitgebreide online collectie op is Scapino uitgegroeid tot de grootste aanbieder in Nederland van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen.

Scapino biedt een breed assortiment van kwalitatieve en trendy producten tegen aantrekkelijke prijzen, geschikt voor elke gelegenheid.

De verhuring kwam tot stand door bemiddeling van Cushman & Wakefield. Colliers Property Management verzorgt het commercieel en technisch vastgoedmanagement van het Sint Jorisplein.

Betrokken panden Hellestraat 12, 3811LL, Amersfoort Sint Jorisplein 10, 3811DC, Amersfoort Sint Jorisplein 11, 3811DC, Amersfoort Sint Jorisplein 27, 3811DC, Amersfoort
Betrokken organisaties Altera Vastgoed Colliers Property Management Cushman & Wakefield Scapino
Bron Altera Vastgoed
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Intertoys huurt 1.000 m² aan op Sint Jorisplein in Amersfoort
Altera contracteert P1 voor parkeerbeheer in Houten
Frank Stockmann gestart als Compliance Officer bij Altera Vastgoed