Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Bedrijfsruimte
Terug

De sale- and leaseback transactie gesloten met Camso Nederland, onderdeel van Michelin, betreft een bedrijfsobject gelegen op bedrijventerrein Liesbosch in Nieuwegein aan de Veldwade 10. Dit bedrijventerrein is gelegen in het midden van Nederland ten zuiden van de stad Utrecht.
Het object heeft een metrage van ca. 2.800 m2 bedrijfs- en kantoorruimte en is gelegen op een perceel van 5.575 m2 groot. Op deze locatie worden offroad banden, rupsbanden en rupsbandsystemen voor de bouw, landbouw en motorsportindustrie opgeslagen en gedistribueerd. Deze aankoop past goed binnen de investeringsstrategie van Cortona Investments welke gericht is om een duurzame lange termijn portefeuille op te bouwen met light industrial vastgoed. Cortona Investments werd in deze aankoop geadviseerd door Holdinga Matthijssen Kraak (juridisch), CBRE (technisch) en Marquenie Vastgoed (commercieel). Verkoper Camso Nederland B.V. werd commercieel geadviseerd door Brandt Bedrijfsmakelaars.
Cortona Investments is een Nederlandse particuliere belegger die investeert in strategisch gelegen en multifunctionele bedrijfsruimtes nabij stadskernen en uitvalswegen met een value-add karakter. Met een maximale grootte van 5.000 m2 per object zijn de objecten van Cortona Investments geschikt voor alles van opslag en distributie tot productie en last mile delivery.

Betrokken pand Veldwade 10, 3439LE, Nieuwegein
Betrokken organisaties Brandt Bedrijfshuisvesting CBRE Cortona Investments Holdinga Matthijssen Kraak Notarissen (HMK Notarissen) Marquenie Vastgoed
Bron Cortona Investments
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Nederlandse winkelportefeuille geherfinancierd door BGO
M7 verkoopt kantoorgebouw in Best aan particuliere belegger
Arbodienst BrinQer huurt hoogwaardige kantoorruimte in Apeldoorn