Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Winkelruimte
Terug
Fastfoodketen Taco Bell naar Leidsche Rijn Centrum
28 november 2023
Leidsche Rijn Centrum

a.s.r. real estate sloot namens Shopping Centre LRC B.V. een langjarige huurovereenkomst met T Bello Netherlands B.V. voor het openen van een locatie van de Amerikaanse fastfoodketen Taco Bell in Leidsche Rijn Centrum. Taco Bell zal haar nieuwe vestiging van 185 m2 horecaruimte gelegen aan Brusselplein 191 naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 openen voor publiek.

"Utrecht is een van de grote steden in Nederland waar Taco Bell ontbrak. Gezien de locatie van winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum, te midden van de groeikern van Utrecht, is deze locatie uitermate geschikt voor een vestiging van Taco Bell in Nederland" aldus Barto Hulleman, General Manager bij T Bello Netherlands B.V.

Taco Bell verkoopt verschillende Mexicaanse gerechten waaronder taco’s, burrito’s en nacho’s inclusief vegetarische en vegan-opties. In Nederland opende Taco Bell in 2017 voor het eerst haar deuren. Het restaurant in Leidsche Rijn Centrum wordt de 10e vestiging in Nederland.

a.s.r. real estate werd in deze transactie geadviseerd door Bettings Vastgoed B.V. Colliers adviseerde huurder T Bello Netherlands B.V.

Betrokken pand Brusselplein 191, 3541CH, Utrecht
Betrokken organisaties a.s.r. real estate Bettings O.G. Colliers
Bron a.s.r. real estate
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

a.s.r. real estate sluit overeenkomst met Rituals voor nieuwe grotere locatie in Leidsche Rijn Centrum
a.s.r. real estate sluit huurovereenkomst met Wibra voor winkel in Leidsche Rijn Centrum
A.S.R. real estate sluit overeenkomst met Kamera Express voor winkel in Leidse Rijn Centrum