Vastgoeddata Nederland
Carrière
Terug

Na 3.5 jaar als CEO en Algemeen Directeur van Catella zijn Christoffer Abramson en de Raad van Bestuur overeengekomen dat hij zijn functie zal neerleggen. De Raad van Bestuur zal nu beginnen met de werving van een nieuwe permanente CEO en heeft ondertussen Daniel Gorosch, momenteel CEO van Catella Corporate Finance Zweden, met ingang van vandaag benoemd tot waarnemend CEO en Algemeen Directeur van Catella.

“De Raad van Bestuur wil Christoffer Abramson oprecht bedanken voor zijn drieënhalf jaar als CEO en Algemeen Directeur. Hij heeft bijgedragen aan de stroomlijning van Catella en de voortdurende groei van het bedrijf in een voorzichtige en uitdagende markt. Tegelijkertijd heeft hij ook belangrijke veranderingen doorgevoerd en met succes onze sterke synergieën binnen de Groep benadrukt en ons Pan-Europese platform versterkt”, zegt Sofia Watt, voorzitter van de Raad van Bestuur van Catella.

“Daniel Gorosch, momenteel CEO van Corporate Finance Zweden, heeft eerder CEO posities bekleed bij Colliers Zweden en JLL Zweden en heeft gedegen ervaring in de transactiemarkt. Over het geheel genomen is het bestuur ervan overtuigd dat hij snel en effectief de rol van waarnemend CEO en Algemeen Directeur van Catella op zich kan nemen en Catella voorwaarts kan leiden in een markt die tekenen van voorzichtig optimisme vertoont”, vervolgt Sofia Watt.

Betrokken organisatie Catella Real Estate
Bron Catella Real Estate
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Orange IM voegt nieuwe locatie toe aan portfolio; Parkeergarage op NDSM-terrein voltooid
KPN huurt winkelruimte aan Europaboulevard Amsterdam
Particuliere belegger koopt historisch winkelpand in Sneek