Vastgoeddata Nederland
Kooptransactie
Zorgvastgoed
Terug

De Nudehof, gelegen aan de Thorbeckestraat in Wageningen en omvat 65 zorgappartementen voor senioren met een zorgvraag. RCI Investments heeft dit in eigendom verworven van ESTEA en toegevoegd aan haar portefeuille.

DRS Makelaars heeft de koper RCI Investments begeleid en geadviseerd bij de aankoop, juridisch is zij door HMK Notarissen geassisteerd. Horstman Consultants heeft de verkoper Estea commercieel begeleidt.

RCI (Resi Care Investments) heeft met trots zorgcomplex De Nudehof in Wageningen verworven. Dit goed gelegen complex omvat 65 zorgappartementen voor senioren met een zorgvraag. De acquisitie van De Nudehof sluit naadloos aan bij onze strategie, waarbij we ons richten op het verwerven van verouderde zorgcomplexen waar wij actief kunnen investeren, bijdragen en verbeteren. Bij RCI zijn we vastbesloten om het complex te verduurzamen en een veilige, comfortabele woonomgeving te creëren voor onze huurders. Het welzijn van onze bewoners staat centraal, en we streven ernaar een langdurige en betekenisvolle relatie met hen op te bouwen.

Met de aankoop van De Nudehof zetten we een belangrijke stap richting het realiseren van onze ambitie om binnen de komende 5 jaar meerdere complexen te verwerven en een aanzienlijke woonzorgportefeuille op te bouwen en te verbeteren. RCI staat onder leiding van Jaap Rote en is daarbij gedreven door een vaste achterban van gerenommeerde vastgoedpartijen.

Betrokken pand Thorbeckestraat 1, 6702BR, Wageningen
Betrokken organisaties DRS Makelaars Estea HMK Notarissen
Bron DRS Makelaars
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Scope tekent nieuwe huurovereenkomst voor eerste locatie in Amsterdam
Spring Real Estate adviseert bij de aanhuur van 1.130 m² kantoorruimte in Amsterdam
TKH Group huurt kantoorruimte in Mondriaan Toren