Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Kantoorruimte
Terug

Recent hebben er twee verhuurtransacties plaatsgevonden van totaal ca. 1.200 m² in het vernieuwde Stationspark 1000 te Sliedrecht. Zowel online mode-retailer Orangebag als Florys Financieel & Fiscaal hebben een overeenkomst getekend.

Orangebag.nl heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van 520 m² kantoorruimte op de begane grond in combinatie met 17 parkeerplaatsen.

Orangebag.nl is een toonaangevende Nederlandse online retailer, gespecialiseerd in modieuze kleding, schoenen en accessoires. Het bedrijf heeft zich gepositioneerd als een bestemming voor liefhebbers van hoogwaardige mode en design, en biedt een zorgvuldig samengestelde selectie van producten van zowel bekende als opkomende merken.

Florys Financieel & Fiscaal heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van 676 m² kantoorruimte op de 1e verdieping in combinatie met 20 parkeerplaatsen.

Florys Financieel & Fiscaal is een administratiekantoor dat klanten ontzorgt bij hun financiële administratie, rapportages en fiscale zaken. Hun klanten zijn MKB ondernemingen die veel waarde hechten aan actuele cijfers en goede advisering. Hierbij hecht Florys aan een prettige werkomgeving voor de medewerkers omdat zij het kapitaal van het bedrijf zijn. Stationspark 1000 biedt volop kansen om dit verder vorm te geven.

In Stationspark 1000 te Sliedrecht is na bovengenoemde transacties nog circa 2.000 m² kantoorruimte beschikbaar verdeeld over de 1e en 2e verdieping. Op de 2e verdieping is aaneengesloten maar liefst ca. 1.400 m² beschikbaar. Het gebouw is volledig gerenoveerd en verduurzaamd. Het biedt unieke hoogwaardige kantoorruimte met diverse algemene voorzieningen op een prominente zichtlocatie langs de A15.

De Mik Real Estate Partners bracht de verhuur namens de eigenaar, ABB Bouwgroep, tot stand. Orangebag werd geadviseerd door Insight Real Estate.

Betrokken pand Stationspark 1000, 3364DA, Sliedrecht
Betrokken organisaties ABB Bouwgroep De Mik Real Estate Partners Insight Real Estate
Bron De Mik Real Estate Partners
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Peter de Mik met pensioen
MAN Energy Solutions huurt kantoorruimte in Eclipse, Rivium
NSI sluit huurovereenkomst met Axiflex voor Westblaak 155-189 in Rotterdam