Vastgoeddata Nederland
Huurtransactie
Winkelruimte
Terug
Wereldhave verwelkomt Zuivelhoeve in Winkelhof en Eggert
29 april 2024
Winkelcentrum Eggert in Purmerend

Wereldhave heeft nieuwe overeenkomsten gesloten met Zuivelhoeve voor twee centra: Winkelhof in Leiderdorp en Eggert in Purmerend. De recent gesloten huurovereenkomsten met Zuivelhoeve onderstrepen de voortdurende inzet van Wereldhave haar Full Service Center strategie door het versterken van het vers aanbod.

De twee nieuw te openen filialen bevinden zich beiden op de begane grond, waarbij Eggert een oppervlakte heeft van 86 m² en Winkelhof 83 m². De openingen van de Zuivelhoeve filialen staan gepland voor mei 2024 in Winkelhof en september 2024 in Eggert.

Met deze ontwikkeling versterken Wereldhave en Zuivelhoeve hun partnerschap, waarbij het totaal aantal Zuivelhoeve filialen binnen de portefeuille van Wereldhave nu op drie komt. Zuivelhoeve heeft al een filiaal in Kronenburg (Arnhem).

Over Zuivelhoeve:
Zuivelhoeve is een bekende Nederlandse naam die staat voor versheid, kwaliteit en ambacht. Het assortiment omvat een breed scala aan zuivelproducten en ambachtelijke lekkernijen, waarbij de nadruk ligt op lokale ingrediënten en traditioneel vakmanschap. Met haar filialen verspreid over Nederland heeft Zuivelhoeve een sterke reputatie opgebouwd als een geliefde bestemming voor liefhebbers van verse en smakelijke producten.

Betrokken panden Nieuwstraat 69, 1441CL, Purmerend Winkelhof 75, 2353TV, Leiderdorp
Betrokken organisaties Wereldhave Zuivelhoeve
Bron Wereldhave
Terug

Gerelateerde nieuwsberichten

Wereldhave versterkt aanbod in Tilburg met Flagshipstore Leonidas Chocolates & Café op het Pieter Vreedeplein
Wereldhave en Gemeente Haarlemmermeer vieren feestelijke opening van vernieuwd Vier Meren in Hoofddorp
Wereldhave versterkt aanbod in Full Service Center Vier Meren in Hoofddorp met vijf nieuwe namen